OPPDAG produktene våre

QKC PRODUKTSERIER

Regardless of the season, skin type and age, the skin needs GOOD care and nourishment to glow as naturally as possible!
In our online store you will find result-oriented skin care for all skin types and skin challenges. Look through our product ranges with 100% natural ingredients, which really take care of your skin and prevent it from the inside out!

 • Youth Water

  En intenst fuktighetsgivende serie basert på Youth Water-formelen patentert av ElishaCoy. Formelen som består av ingredienser som ceramider, lecithin, polyglutaminsyre, danner en beskyttende hudbarriere og holder huden hydrert i lang tid. Den forhindrer dermed aldring av huden.

 • Moist up Hyalorone

  Intens fuktighetsgivende basert på hyaluronsyre, egnet for sensitiv og tørr hud takket være nøye utvalgte naturlige ingredienser. Hyaluronsyre er et molekyl som finnes naturlig i huden vår, et molekyl som tiltrekker seg vannpartikler inn til 1000 ganger sin vekt, og av denne grunn er det en ingrediens som gir stor fuktighet til huden der den påføres.

 • Tetraforce

  Består av fire(tetra) krefter(force) med naturlige ekstrakter.
  Melaleuca Altrenifolia(Tea tree), Camellia Sinensis Leaf, Cantella Asiatica (CICA) og Houttuynia Cordatta for å berolige irritert og problematisk hud. En perfekt produktserie for de som er plaget med urenheter, akne og irritert hud.

 • Hydro Save Plan

  Med hjelp av Glyceril Glucoside som overlever i ekstremt tørre omgivelser vil Hydro Save Plan serien være det perfekte valget for deg som har veldig tørr hud. Den aktive ingrediensen er TREHALOSE, som er avledet fra Rose Of Jericho, en plante som vokser i ørkenen. Roseekstrakten beholder fuktigheten i huden, forbedrer utseendet på tørr og skadet hud, gjennomretter elastisiteten og beskytter mot miljøpåvirkninger. En produktserie som gir en intens fuktighet som varer lenge!

 • Kombucha Gyeol-Biome

  Alt du trenger for en sterk hudbarriere og en sunn, smidig, elastisk, sterk hud! Kombucha Gyeol-Biome serien er dypt virkende og svært fuktighetsgivende med 86% kombucha-ekstrakt som er oppnådd ved gjæring av svart te i 506 timer. Produkter for alle hudtyper og et viktig tilskudd i din daglige hudpleie.

 • Premium Gold Collagen

  Førsteklasses oppstrammende hudpleie med gull og kollagen – Den luksuriøse formelen med gull og kollagen gir energi og vitalitet for en elastisk og strålende hud. Formulert med en rik nærende og fuktighetsgivende formel av kongelige geléekstrakter og hyaluronsyre, gjenoppretter balansen i tørr hud og skaper en sterk og fuktig hud. Premium Gold Collagen er en av våre beste anti-age produkter.

QKC KATEGORIER

En god og riktig hudpleierutine er nøkkelen til en sunn og vakker hud. Følg de viktigste stegene: rensing – eksfoliering – toning – behandling – hydrering for synlige resultater. Forsikre deg om at din hudpleierutinen er fullført og inkluderer alle nødvendige steg og produkter. Velg en av våre ferdige sammensatte produktsett for å sikre deg en effektiv hudpleierutine i hverdagen som faktisk fungerer!

Hudpleie guide

Vi er her for å hjelpe deg med veiledning og informasjon for å velge en riktig og effektiv hudpleierutine.