Vi i QKC synes at hudpleie er din egen reise og det er ikke ment å være en eksakt manual. Så i stedet for å introdusere og anbefale de velkjente 10-stegene som en nødvendighet for god hudpleie, vil vi heller presentere dem som en hudpleie ~ meny ~. Gjør deg kjent med alle kategoriene, og velg deretter det som er fornuftig for hudmålene dine. Men husk, en riktig utført og sunn hudpleierutine består ofte av flere hudpleieprodukter daglig. Et skjønnhets-rituale som garantert gir deg og huden din ikke bare synlige resultater som varer livet langt , men også en deilig spa-følelse hjemme på badet ditt. Det handler om å oppnå en plettfri, sunn og glødende hud som er fin innefra og ut! Les om de ulike stegene under, og finn ut hva som passer best for deg og huden din: rens – eksfoliering – toning – behandling med essenser – boosting med sheet-mask – serum/ampulle – øyekrem – ansiktskrem – solbeskyttelse – mist.

1. Ansiktsrens – Cleanser
Ansiktsrensen er selve grunnlaget i en sunn hudpleierutine og er et av de første trinnene til en renere og sunnere hud. Et renseprodukt har som rolle å fjerne urenheter, overflødig talg, døde hudceller, sminke og forurensinger som blokkerer porene og bidrar til å redusere hudormer. Det er også nødvendig hvis du ønsker maksimal effekt av de andre hudpleieproduktene dine.

Hvordan brukes en ansiktsrenser?
En god renserutine består av rens morgen og kveld. Påfør produktet på fuktig hud, masser godt og skyll deretter med lunkent vann.
Vis produkter
2. Ansiktstoner – Toner
Toneren brukes etter huden er renset og før du bruker de andre produktene i hudpleie rutinen din, som for eksempel serum, krem, oljer og lignende. Tonerens fordeler er mange: en god toner hjelper huden til å regulere sin naturlige pH-balanse etter bruk av ansiktsrens, samtidig fjerner overflødig talg uten å tørke ut huden. Oppfrisker, renser, toner og fukter huden. ElishaCoy sine organiske tonere inneholder beroligende ingredienser for sensitiv hud som vil hjelpe til med å booste huden din på mange flere måter. Se hele utvalget av de fine, naturlige tonerne våre i nettbutikk.

Hvordan brukes toneren?
Brukes etter din renserutine. Påfør produktet på en bommulspad og masser det lett over et rent ansikt og hals. Den kan også påføres direkte i håndflatene og presses lett på ansiktet. Fortsett med din hudpleierutine.
Vis produkter
3. Booster & Essence
Essensene er episenteret i den koreanske hudpleierutinen, da de fukter innenfra. Essensene er en “kombinasjon” mellom toner og serum med en lett, vannaktig konsistens, vann er hovedingrediensen. Essensene er et avgjørende trinn i enhver hudpleierutine, som kontinuerlig gir fukt, mykgjør og revitaliserer huden. De forbedrer huden din og sørger for at ingrediensene fra serumet og hudkremen din trenger dypere ned i huden din. Hensikten er å hydrere og danne en beskyttende barriere slik at hydreringen varer og opprettholdes gjennom hele dagen. I tillegg til ingredienser som gir huden fuktighet, inneholder de også antioksidanter og mineraler som hjelper til med å gi næring til huden.

Hvordan brukes det?
Påfør en passende mengde i håndflatene og masser på huden med lette bevegelser til produktet er helt absorbert. Påføres etter toner. Bruk morgen og kveld som en del av din ElishaCoy hudpleierutine.
Vis produkter
4. Serum/Ampulle
Serumene er produsert med en flytende og myk konsistens med en høy konsentrasjon av aktive ingredienser som er rettet mot visse spesifikke hudproblemer som fine rynker, mangel på elastisitet, utilstrekkelig fuktighet, pigmentflekker, ufullkommenheter, osv. Daglig eksponering for ytre påvirkninger som forurensning kan gi betennelse i huden, som er en av de bakenforliggende årsakene til synlige tegn til aldring i huden. Et godt serum bidrar til å redusere synligheten av tegn på aldring, og bidrar til å berolige huden, slik at den kan fornye seg på en naturlig måte. Ved daglig bruk blir huden sterkere, mer stabil og synlig lindret. Resultatene er synlige fra de første applikasjonene.

Hvordan brukes ansiktsserum?
Siden ansiktsserumet er som “et lite koffein-kick” for huden som får i gang de naturlige re-genereringsprosessene, er det veldig viktig å ha med serum I din daglig hudpleierutine. Påfør 2-3 dråper I ansiktet og nakken etter bruk av essence og toner. Serumet skal alltid legges på før ansiktskrem, ettersom serumet har mindre molekyler og dermed trekker dypere ned i huden.
Vis produkter
5. Ansiktsmask / Sheet Mask
ElishaCoy sine sheet-masker er laget av tekstiler (lyocellfibre, cellulose og bomull) og de er dynket i en essens eller et serum med ingredienser som er svært nyttige for huden. Sheet masken forhindrer at de essensielle ingrediensene masken er dynket i fordamper på huden din, og forlenger virketiden på essensen/serumet slik at det trekker dypere ned i huden enn og forlenger tiden for de aktive stoffene til å “jobbe”. Sheet maskene er fullpakket med gode hudpleieingredienser og avhengig av hudbehovet ditt, de kan tilføre fukt, berolige, nære og regenerere huden, men de kan også gjøre huden din mer glødende, jevne ut hudtonen, dempe rødheten, dempe akneutbrudd og ha sterkt anti-age effekt.
Sheet-maskene beskrives som den koreanske hudpleierutinens sjel. ElishaCoy har et stort utvalg av de beste og mest luksuriøse sheet-masker for øyeblikket.

Hvordan brukes en sheet-maske??
Å bruke en sheet maske er veldig enkelt. Den påføres på ren hud etter toner, og skal sitte på huden i rundt 20 minutter, avhengig av instruksjonene på pakken. De kan brukes så ofte du vil, morgen og/eller kveld. Når du fjerner sheet masken etter endt virketid vil det som oftest ligge litt essens etter masken på huden din, denne masserer du lett inn i huden før du går videre i rutinen din.
Vis produkter
6. Øyekrem
Huden rundt øynene er mer skjør, følsom og delikat enn huden i ansiktet og krever derfor spesiell pleie. Regelmessig bruk av øyekrem holder huden hydrert og elastisk, blekner og forhindrer utseendet på fine rynker og bidrar til å redusere mørke ringer. Med en god øyekrem får man både fuktighet og næring til de følsomme områdene man har rundt øynene. Utover at de gir fuktighet og næring virker også mange av dem oppstrammende, beroligende og kjølig. Da er det vanlig at man er litt hoven under øynene, eller at man har poser utover de mørke ringene, så det er lurt å velge et produkt som jobber på flere områder. Med ElishaCoy sine øyekrem får du et svært effektivt hudpleieprodukt, som kombinerer den nyeste teknologien innenfor hudpleie med naturlige og bærekraftige ingredienser, 100% organiske og EcoCert sertifisert.

Hvordan brukes øyekremet?
Påføres riktig mengde produkt rundt øyepartiet på ny renset hud morgen og kveld.
Vis produkter
7. Fuktighetskrem
Ansiktskremer kommer i mange forskjellige former og funksjoner, avhengig av hva man har behov for. Deres viktigste rolle er å fukte og pleie huden dypt. Hydrering opprettholder hudens elastisitet og forhindrer dermed utseendet på dynamiske rynker forårsaket av gjentatte muskelsammentrekning og ytre påvirkninger. Ansiktskremen har også rollen som å forsegle egenskapene til tidligere påførte produkter (serum / essenser).

Hvordan brukes det?
Etter essensen eller serumet, påfør en passende mengde og masser forsiktig i ansiktet og nakken til den er helt absorbert i huden.
Vis produkter
8. Solbeskyttelse – Solkrem
Påføring av ansiktskrem med solbeskyttelsesfaktor er det siste trinnet i hudpleierutinen, slik at huden er beskyttet mot solstråling uten å overlappe andre rutineprodukter.
Solstrålene (UVA og UVB) fra sola kan føre til tidlig aldring av huden og gi pigmentflekker, de svekker hudens elastisitet og kan forsake hudkreft ved høy eksponering. Aldrende hud og rynker skyldes hovedsakelig UVA-stråling. Det er derfor veldig viktig å velge en solkrem med god beskyttelse. ElishaCoy Or.Day solkremer gir høy solbeskyttelse, SPF 50+, PA ++++ og har en unik formula som kombinerer planteekstrakter og noen av de mest naturlige ingrediensene. Beroliger huden på grunn av kamille innholdet. Den passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Hvordan brukes det?
Påføring av ansiktskrem med solbeskyttelsesfaktor er det siste trinnet i hudpleierutinen, slik at huden er beskyttet mot solstråling uten å overlappe andre rutineprodukter.
Solstrålene (UVA og UVB) fra sola kan føre til tidlig aldring av huden og gi pigmentflekker, de svekker hudens elastisitet og kan forsake hudkreft ved høy eksponering. Aldrende hud og rynker skyldes hovedsakelig UVA-stråling. Det er derfor veldig viktig å velge en solkrem med god beskyttelse. ElishaCoy Or.Day solkremer gir høy solbeskyttelse, SPF 50+, PA ++++ og har en unik formula som kombinerer planteekstrakter og noen av de mest naturlige ingrediensene. Beroliger huden på grunn av kamille innholdet. Den passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Vis produkter
Ansiktsrens – Cleanser

Ansiktsrensen er selve grunnlaget i en sunn hudpleierutine og er et av de første trinnene til en renere og sunnere hud. Et renseprodukt har som rolle å fjerne urenheter, overflødig talg, døde hudceller, sminke og forurensinger som blokkerer porene og bidrar til å redusere hudormer. Det er også nødvendig hvis du ønsker maksimal effekt av de andre hudpleieproduktene dine.

Hvordan brukes en ansiktsrenser?

En god renserutine består av rens morgen og kveld. Påfør produktet på fuktig hud, masser godt og skyll deretter med lunkent vann.

Ansiktstoner – Toner

Toneren brukes etter huden er renset og før du bruker de andre produktene i hudpleie rutinen din, som for eksempel serum, krem, oljer og lignende. Tonerens fordeler er mange: en god toner hjelper huden til å regulere sin naturlige pH-balanse etter bruk av ansiktsrens, samtidig fjerner overflødig talg uten å tørke ut huden. Oppfrisker, renser, toner og fukter huden. ElishaCoy sine organiske tonere inneholder beroligende ingredienser for sensitiv hud som vil hjelpe til med å booste huden din på mange flere måter. Se hele utvalget av de fine, naturlige tonerne våre i nettbutikk.

Hvordan brukes toneren?

Brukes etter din renserutine. Påfør produktet på en bommulspad og masser det lett over et rent ansikt og hals. Den kan også påføres direkte i håndflatene og presses lett på ansiktet. Fortsett med din hudpleierutine.

Booster & Essence

Essensene er episenteret i den koreanske hudpleierutinen, da de fukter innenfra. Essensene er en “kombinasjon” mellom toner og serum med en lett, vannaktig konsistens, vann er hovedingrediensen. Essensene er et avgjørende trinn i enhver hudpleierutine, som kontinuerlig gir fukt, mykgjør og revitaliserer huden. De forbedrer huden din og sørger for at ingrediensene fra serumet og hudkremen din trenger dypere ned i huden din. Hensikten er å hydrere og danne en beskyttende barriere slik at hydreringen varer og opprettholdes gjennom hele dagen. I tillegg til ingredienser som gir huden fuktighet, inneholder de også antioksidanter og mineraler som hjelper til med å gi næring til huden.

Hvordan brukes det?

Påfør en passende mengde i håndflatene og masser på huden med lette bevegelser til produktet er helt absorbert. Påføres etter toner. Bruk morgen og kveld som en del av din ElishaCoy hudpleierutine.

Serum/Ampulle

Serumene er produsert med en flytende og myk konsistens med en høy konsentrasjon av aktive ingredienser som er rettet mot visse spesifikke hudproblemer som fine rynker, mangel på elastisitet, utilstrekkelig fuktighet, pigmentflekker, ufullkommenheter, osv. Daglig eksponering for ytre påvirkninger som forurensning kan gi betennelse i huden, som er en av de bakenforliggende årsakene til synlige tegn til aldring i huden. Et godt serum bidrar til å redusere synligheten av tegn på aldring, og bidrar til å berolige huden, slik at den kan fornye seg på en naturlig måte. Ved daglig bruk blir huden sterkere, mer stabil og synlig lindret. Resultatene er synlige fra de første applikasjonene.

Hvordan brukes ansiktsserum?

Siden ansiktsserumet er som “et lite koffein-kick” for huden som får i gang de naturlige re-genereringsprosessene, er det veldig viktig å ha med serum I din daglig hudpleierutine.  Påfør 2-3 dråper I ansiktet og nakken etter bruk av essence og toner. Serumet skal alltid legges på før ansiktskrem, ettersom serumet har mindre molekyler og dermed trekker dypere ned i huden.

Ansiktsmask / Sheet Mask

ElishaCoy sine sheet-masker er laget av tekstiler (lyocellfibre, cellulose og bomull) og de er dynket i en essens eller et serum med ingredienser som er svært nyttige for huden. Sheet masken forhindrer at de essensielle ingrediensene masken er dynket i fordamper på huden din, og forlenger virketiden på essensen/serumet slik at det trekker dypere ned i huden enn og forlenger tiden for de aktive stoffene til å “jobbe”. Sheet maskene er fullpakket med gode hudpleieingredienser og avhengig av hudbehovet ditt, de kan tilføre fukt, berolige, nære og regenerere huden, men de kan også gjøre huden din mer glødende, jevne ut hudtonen, dempe rødheten, dempe akneutbrudd og ha sterkt anti-age effekt.

Sheet-maskene beskrives som den koreanske hudpleierutinens sjel. ElishaCoy har et stort utvalg av de beste og mest luksuriøse sheet-masker for øyeblikket.

Hvordan brukes en sheet-maske??

Å bruke en sheet maske er veldig enkelt. Den påføres på ren hud etter toner, og skal sitte på huden i rundt 20 minutter, avhengig av instruksjonene på pakken. De kan brukes så ofte du vil, morgen og/eller kveld. Når du fjerner sheet masken etter endt virketid vil det som oftest ligge litt essens etter masken på huden din, denne masserer du lett inn i huden før du går videre i rutinen din.

Øyekrem

Huden rundt øynene er mer skjør, følsom og delikat enn huden i ansiktet og krever derfor spesiell pleie. Regelmessig bruk av øyekrem holder huden hydrert og elastisk, blekner og forhindrer utseendet på fine rynker og bidrar til å redusere mørke ringer. Med en god øyekrem får man både fuktighet og næring til de følsomme områdene man har rundt øynene. Utover at de gir fuktighet og næring virker også mange av dem oppstrammende, beroligende og kjølig. Da er det vanlig at man er litt hoven under øynene, eller at man har poser utover de mørke ringene, så det er lurt å velge et produkt som jobber på flere områder. Med ElishaCoy sine øyekrem får du et svært effektivt hudpleieprodukt, som kombinerer den nyeste teknologien innenfor hudpleie med naturlige og bærekraftige ingredienser, 100% organiske og EcoCert sertifisert.

Hvordan brukes øyekremet?

Påføres riktig mengde produkt rundt øyepartiet på ny renset hud morgen og kveld.

FUKTIGHETSKREM

Ansiktskremer kommer i mange forskjellige former og funksjoner, avhengig av hva man har behov for. Deres viktigste rolle er å fukte og pleie huden dypt. Hydrering opprettholder hudens elastisitet og forhindrer dermed utseendet på dynamiske rynker forårsaket av gjentatte muskelsammentrekning og ytre påvirkninger. Ansiktskremen har også rollen som å forsegle egenskapene til tidligere påførte produkter (serum / essenser).

Hvordan brukes det?

Etter essensen eller serumet, påfør en passende mengde og masser forsiktig i ansiktet og nakken til den er helt absorbert i huden.

Solbeskyttelse – Solkrem

Påføring av ansiktskrem med solbeskyttelsesfaktor er det siste trinnet i hudpleierutinen, slik at huden er beskyttet mot solstråling uten å overlappe andre rutineprodukter.

Solstrålene (UVA og UVB) fra sola kan føre til tidlig aldring av huden og gi pigmentflekker, de svekker hudens elastisitet og kan forsake hudkreft ved høy eksponering. Aldrende hud og rynker skyldes hovedsakelig UVA-stråling. Det er derfor veldig viktig å velge en solkrem med god beskyttelse. ElishaCoy Or.Day solkremer gir høy solbeskyttelse, SPF 50+, PA ++++ og har en unik formula som kombinerer planteekstrakter og noen av de mest naturlige ingrediensene. Beroliger huden på grunn av kamille innholdet. Den passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Hvordan brukes det?

Smøres i hele ansiktet som det siste trinnet i morgenrutinen etter påføring av fuktighetskrem. Masser og tørk lett til det er helt absorbert i huden. Påfør på nytt i løpet av dagen for optimal beskyttelse.